Despre program

Primul program online din România dedicat proaspetelor mame.

Dezvoltat de Asociația La Primul Bebe, Bebe Bun Venit este un program video ce oferă o metodă simplă care să rezolve majoritatea problemelor cu care se confruntă o mamă după naștere. Are rolul de a ajuta mamele să prevină și să micșoreze stresul și panicile primelor luni alături de bebelușii lor.

Într-o lume în care suntem bombardate cu conținut, acest program complet îți oferă informații din partea unor specialiști care, la rândul lor, te înțeleg perfect pentru că și ele sunt mame.

Programul video oferă structurat, tot ce are nevoie să știe o mamă despre NAȘTERE, ALĂPTARE, ÎNGRIJIREA BEBELUȘULUI, VIAȚA MAMEI DUPĂ NAȘTERE, URGENȚE PEDIATRICE, SOMN, DIVERSIFICARE. Pentru că informația concretă, corectă și adaptată anilor în care trăim înseamnă întotdeauna liniște.

Aceste 7 module sunt desfășurate în 210 de episoade scurte, cuprinse intre 5 si 10 minute, ce însumează 25 de ore de material video. 

Creat pe parcursul a doi ani împreună cu o echipă de specialiști a unei edituri online, a fost marketat la prețul de 1200 lei. Scopul Asociației însă este ca această informație valoroasă să ajungă la cât mai multe mame din România, așa că prin Proiectul Bebe Bun Venit mamele pot accesa acest program printr-o donație minimă de 130 de lei.

O parte din această donație este direcționată către Pachetul Bebe Bun Venit care ajunge la mamele din medii defavorizate, a caror principala nevoie este de a avea lucruri care stau la baza creșterii unui bebeluș.

Estimăm că în următorul an programul video va impacta peste 10.000 de mame din România.