Află de la experți tot ce ai nevoie să știi înainte și după naștere din 210 episoade video de 5 – 10 minute, complete și prietenoase

Previno și micșorează stresul și panicile primului an alături de bebelușul tău.
O mamă informată este o mamă liniștită

2 ani

de muncă împreună cu o echipă de 15 oameni

210

episoade

26 ore

material video

Înainte și după naștere mamele sunt copleșite de îngrijorările și întrebările care apar

Cum va decurge nașterea? Ce se întâmplă în sala de nașteri? Cine va fi lângă mine? Sunt pregătită oare? Ce fac când bebelușul plânge de 3 ore și nici vorbitul, plimbatul, legănatul sau alăptatul nu îl opresc? Sânii sunt dureroși și cu răni deschise iar copilul nu reușește să mănânce, ce pot să fac?

Cât de des îl spăl? În fiecare zi? Îl masez sau nu? Care e treaba cu masatul ăsta? Cum îl țin îmbrăcat în casă? Dar afară? Când este frig putem ieși la plimbare? Și când plouă? Toate ca toate dar cum îl adorm? De cate ori doarme un copil pe zi?

Bebelușul are multe bubite, este plin! Ce sunt astea? Este normal? Pe cine să sun? Deja rudele mă întreabă când îl diversific? Că doar generația noastră a crescut cu sarmale de la 3 luni și uite ce bine a ajuns! Oare ce am voie să mănânc cât timp alăptez? Ce-aș mai bea o cafea! Oare am voie?

La cât timp îmi voi putea relua viața intimă cu partenerul meu? Când o să mai încap oare în blugii mei preferați? Cât de mult păr îmi cade, mai rămân oare cu ceva fire pe cap?

Bombardate de informații, cărți, opinii din toate părțile, mamele nu mai știu pe cine să creadă

Sunt enorm de multe lucruri noi la venirea pe lume a unui copil.

Este o schimbare majoră în sufletul și trupul unei femei care devine mama dar și în viața unei familii.

Însă, tu nu ești nevoită să mergi singură pe acest drum.

Pentru a trece mai ușor prin toate aceste schimbări și lucruri noi pe care le aduce un bebeluș ai nevoie de informația potrivită.

O soluție simplă care îți rezolvă majoritatea problemelor cu care te confrunți înainte și după naștere

Am creat un program prin care poți evita să te simți copleșită de atat de multe sfaturi și recomandări de la cei din jurul tău. Poți preveni și micșora stresul, dar și haosul primelor luni alături de bebelușul tău.

Acum poți accesa informații direct de la experți, la rândul lor mame.

Programul BebeBunVenit te sprijină pe tine și pe partenerul tău să îi oferiți puiului vostru un călduros “bun venit” în această lume.

Pentru că informația concretă, corectă și adaptată anilor în care trăim înseamnă întotdeauna liniște!

Autorii programului

adina-paun

Adina Păun

Moașă și Expert în alăptare IBCLC

Adina Păun este mama a doua fete cucuiete. Este moașă, absolventă a Facultății de Moașe și Asistență Medicală din cadrul Universității de Medicina și Farmacie Carol Davila din București, și absolventă a masterului în îngrijirea mamei și copilului la domiciliu în cadrul aceleiași instituții. Lucrarea ei de master a constat într-un ghid pentru părinții copiilor prematuri. Este expert în alăptare și în ultimii 10 ani a avut plăcerea sa însoțească peste 3000 de perechi mama-copil în aceasta călătorie minunată.

Înainte să nască, a citit manuale întregi de alăptare și a așteptat liniștită nașterea.
“Ce poate fi mai simplu?”, gândea ea 🙂

Și apoi a născut.

A aflat ca nu e ca în cărți… Și așa a început povestea ei.

diana-goran

Diana Goran

Medic Pediatru

Diana Goran este medic pediatru, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București iar în prezent urmează supraspecializarea în terapie intensivă neonatală.

În anii de activitate ca medic specialist în clinici private și la camera de gardă în spitalul de stat unde s-a format, a participat la peste 10.000 de consultații, și a interactionat lunar, la evaluările de rutina, cu mai mult de 300 de mame împreuna cu copiii lor. Unele dintre ele chiar i-au devenit prietene, depășind astfel bariera medic-pacient.

În prezent locuiește în Germania unde practică cu același entuziasm pediatria. Chiar și plecată din țară, este prezentă în Programul video Bebe Bun Venit, cu peste 60 de episoade pline de informații.

poza atena

Atena Boca

Fondator LaPrimulBebe

Atena Boca este mama unui băiețel de 9 ani și a unei fetițe de 4 ani. Acum câțiva ani era ca și tine, la început de drum. Când bebelușul ei avea doar trei luni, a trecut poate prin cea mai grea perioadă a vieții ei și, cel mai probabil, printr-o depresie post-natală. Această perioadă a durat mai bine de opt luni.

Pentru că se simțea singură, sentiment obișnuit perioadei de după naștere, și pentru că nu reușea să comunice deloc cu prietenele ei, a creat un grup pe Facebook.
Acel mic grup a devenit astăzi o mișcare națională de sprijin pentru mame în primii ani după naștere. Asociația LaPrimulBebe are în prezent peste 216.000 de membri activi și este prezentă în 41 de județe, prin grupuri locale online.

Asociația LaPrimulBebe este singura comunitate din România susținută și premiată de Facebook prin Facebook Community Leadership Program. Premiul a constat într-o bursă de un an de zile de training alături de echipa Facebook din Silicon Valley oferit celor mai de impact 100 de lideri de comunități online din lume.

Beneficiile programului

Ce spun psihologii?

Diana Stănculeanu

Psihoterapeut și expert național în sănătate mintală

„Un astfel de program are un impact direct pe îmbunătățirea nivelului de informare și educație, ajutând mamele sa aibă așteptări corecte și realiste în legătură cu ceea ce se poate întâmpla după naștere. Sarcina și nașterea, prin noutate, complexitate și transformări uriașe aduse în viața mamei, creează contextul în care toți factorii de vulnerabilitate pre-existenți capătă un nivel de intensitate care îi transformă în simptome și apoi în patologie depresivă. Însă, prin creșterea nivelului de informare și educație, Programul BebeBunVenit influențează direct și pozitiv recunoașterea, identificarea timpurie și intervenția precoce în episoadele de depresie postpartum, cu impact uriaș asupra recuperării și severității episodului depresiv. În plus, Programul BebeBunVenit are șansa să destigmatizeze depresia postpartum și să dizolve câteva mituri legate de felul în care „ar trebui” să se simtă mama după naștere.”

Ioana Kessler

Psihoterapeut

„Viața de părinte poate fi copleşitoare la început, de aceea pregătirea adecvată şi accesul uşor la informații sunt esențiale. Experiența profesională mi-a arătat că printre factorii care facilitează anxietatea şi depresia părinților după naşterea copilului sunt aşteptările nerealiste, dificultatea de a şti care este informația de bună calitate şi absența suportului familial relevant. Accesul rapid la informații, precum cele incluse în Programul BebeBunVenit, creşte sentimentul de control, dar şi pe cel de competență. Este ideal când ambii părinți învață împreună şi sunt conştienți de necesitatea atât a aspectelor practice, cât şi a celor emoționale şi de relație. Astfel îşi pot dezvolta o viziune comună despre rolul lor, despre creşterea copilului şi se pot sprijini reciproc.”

Cuprins, descriere și preview

Modulul 1: Nașterea

Aici parcurgi alături de Adina Păun toți pașii nașterii naturale și nașterii prin cezariană, intervențiile în nașterea naturală și impactul lor, avantajele și dezavantajele fiecărei căi de naștere și cum te poți pregăti mai bine pentru oricare dintre ele.

Vei avea un ghid experimentat alături de care să înfrunți fricile firești care înconjoară acest misterios punct de cotitură din viața ta de femeie și de mama. Vei afla o mulțime de detalii dintr-o sursă sigură iar aceste informații te vor ajuta mai tarziu sa iei decizii rapid și sigură pe tine, pentru că știi despre ce e vorba.

Vezi lista episoadelor

01. (04:42) Despre Adina Paun
02. (05:07) Bun venit și o mică lecție de anatomie (Click aici să vezi tot episodul)
03. (07:56) De ce naștem așa cum naștem
04. (07:20) Cele 3 nivele de pregătire pentru naștere
05. (09:30) Echipa de naștere
06. (09:03) Hormonii nașterii naturale
07. (07:17) Contracția uterină
08. (06:26) Firul nașterii
09. (11:07) Filmul nașterii naturale. Partea I: Pretravaliul și plecarea către spital
10. (08:23) Filmul nașterii naturale. Partea II: Travaliul
11. (07:05) Filmul nașterii naturale. Partea III: Expulzia
12. (07:54) Ora magică
13. (05:47) Filmul nașterii naturale. Partea IV: Primele ore post-partum
14. (08:09) Măsuri de confort în nașterea naturală (Click aici să vezi tot episodul)
15. (04:24) Administrarea de oxitocină în travaliu
16. (13:28) Anestezia epidurală
17. (05:04) Alte 2 metode de reducere a durerii în travaliu
18. (07:10) Epiziotomia
19. (04:32) Pregătirea perineului pentru naștere – masajul perineal
20. (04:55) Ruperea artificială a membranelor și manevra Kristeller
21. (10:36) Nașterea prematură
22. (08:24) Nașterea după termen
23. (09:14) Declanșarea nașterii
24. (12:23) Nașterea prin cezariană
25. (08:43) Avantajele și dezavantajele nașterii naturale
26. (11:08) Avantajele și dezavantajele nașterii prin cezariană
27. (10:17) Nașterea vaginală după cezariană
28. (15:33) Perioada post partum
29. (04:29) Rămas bun

Modulul 2: Alăptarea

Modulul despre Alaptare din Programul BebeBunVenit, îți oferă tot ce ai nevoie pentru ca relația de alăptare dintre tine și bebeluș să înceapă cu dreptul. Adina îți va explica cu detalii, dar și cu puțin umor principiile lactației. Cum poți să iți dai seama dacă lucrurile merg bine sau nu, cele mai des intalnite probleme de alaptare și soluțiile concrete pentru a le putea depăși.

Afli care este “cheia alăptării”, adică cum atașezi copilul la sân în mod corect, și eviți durerile despre care probabil că ai auzit și tu că sunt frecvente la început de alăptare. În acest modul demontăm și miturile false ce te pot împiedica să alaptezi fără probleme.

Faptul ca sunt video-uri îți va da posibilitatea să vezi demonstrații sau imagini care fac cat 1000 de cuvinte și 10 cărți.

Vezi lista episoadelor

01. (06:11) Despre Adina Păun
02. (04:40) Bun venit
03. (03:11) Definiții alăptare
04. (06:57) Laptele matern
05. (02:29) Stomacul bebelușului
06. (06:44) Mama și alăptarea
07. (06:02) Mecanismul alăptării
08. (04:46) Alăptarea în primele zile
09. (05:16) Eficiența suptului
10. (03:52) Puseele de creștere (Click aici să vezi tot episodul)
11. (07:12) Atașarea corectă la sân
12. (10:12) Poziții de alăptare
13. (06:01) Ragadele
14. (09:05) Angorjarea
15. (04:47) Copilul cu icter
16. (05:21) Copilul născut prematur
17. (04:45) Calitatea laptelui matern
18. (04:38) Stimulentele secreției lactate (Click aici să vezi tot episodul)
19. (04:33) Creșterea producției de lapte
20. (10:20) Eliminarea laptelui praf din dieta sugarului
21. (06:53) Hiperlactația
22. (08:38) Alimentația mamei
23. (04:53) Medicația în alăptare
24. (08:36) Angorjarea mamară și mastita
25. (05:59) Greva suptului
26. (08:53) Copilul cu fren lingual sau labial restrictiv
27. (12:59) Pompa de sân și mulsul manual
28. (08:44) Kitul de alăptare 1
29. (10:47) Kitul de alăptare 2
30. (04:38) Alăptarea și întoarcerea la serviciu
31. (17:26) Înțărcarea
32. (02:47) Rămas bun

Modulul 3: Îngrijirea bebelușului

Modulul “Îngrijirea bebelușului” ține locul mult doritului manual de instrucțiuni al primelor săptamâni. Diana poate fi ajutorul tău de încredere în a înțelege și a descifra noul membru al familiei. Găsești aici 33 de video-uri necesare unei diplome de doctorat în aceste materii :).

Cum va fi prima noapte acasă, cum să îl imbraci pe vreme rea, când să îl scoți la plimbare, ce știe să facă un bebeluș în primele luni de viață, cum îi faci masaj, cum îi schimbi scutecul, cum îi faci baie, cum scapi de colici și cum știi ca are icter. Ce ar fi bine să știi despre vaccinuri, sughiț, strănut, strabism și multe multe altele. Vei fi relaxată pentru ca ai un manual plăcut și util fiecărei mame în primul an după naștere și nu numai!

Vezi lista episoadelor

01. (07:06) Despre Diana Goran
02. (11:28) Lista minimă de cumpărături
03. (05:50) Rolul tatălui
04. (04:49) Pe mine cine mă ajută?
05. (06:54) Prima noapte acasă
06. (04:21) Nevoile emoționale ale bebelușului
07. (05:11) Plâng, deci exist
08. (07:13) Cele 5 simțuri fundamentale ale bebelușului tău
09. (06:59) Somnul bebelușului
10. (11:03) Hrana bebelușului
11. (05:11) Cum îmbrăcăm bebelușul
12. (04:34) Când scoatem copilul afară
13. (05:42) Vizitele și nou-născutul
14. (05:55) Criterii de panică – Fuga la spital (Click aici să vezi tot episodul)
15. (06:36) Schimbatul scutecelor
16. (08:22) Igiena bebelușului
17. (09:23) Baia bebelușului
18. (05:54) Masajul bebelușului
19. (11:09) Vaccinurile
20. (05:37) Cei 3 S
21. (06:16) Colici
22. (05:42) Icterul fiziologic
23. (05:27) Refluxul gastro-esofagian
24. (02:40) Criza genitală
25. (06:00) Scaunul bebelușului
26. (04:05) Fontanela
27. (06:20) Grafice de creștere
28. (05:36) Screening-uri recomandate
29. (05:39) Dentiția
30. (07:43) Stat în fund – întors de pe o parte
31. (07:07) Dezvoltarea psiho-motorie (Click aici să vezi tot episodul)
32. (08:17) Siguranța bebelușului în mașină
33. (06:59) Sisteme de purtare

Modulul 4: Viața mamei după naștere

În acest modul afli prin ce transformări multiple va trece corpul tău după sarcină și naștere. Și da, sunt mai multe decât îți imaginezi. Cum ți se vor modifica sânii, pielea, părul sau mărimea de la pantof. Cum te vei simți ca femeie, soție și mamă în primele luni după naștere. Cum să identifici și cum să treci cu bine de depresia post-natala și cum se diferențiază ea de perioada baby-blues.

De ce și mai ales când, viața sexuală și de cuplu vor reveni la normal. Cum ți se transforma viața socială și relațiile cu prietenii? Cum poți face ca întoarcerea la locul de munca să fie o tranziție ușoară pentru tine și pentru copilul tău?

Găsești aici toate răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele, răspunsuri care îți vor da cel mai prețios dar după nașterea unui copil. Liniște!

Vezi lista episoadelor

01. (7:29) Prezentare Atena Boca
02. (03:03) Overview – Femeia după naștere
03. (08:29) Așteptări vs. realitate
04. (04:28) Când o să mă simt mamă?
05. (04:03) De ce nu-l iubesc încă? (Click aici să vezi tot episodul)
06. (06:59) Instinct matern și intuiție
07. (05:43) Perioada post partum
08. (04:55) Baby blues
09. (06:44) Depresia post-partum
10. (03:59) Mamă agitată – copil agitat
11. (11:10) Cei 3 Sabotori
12. (07:33) Bebe are nevoie să îți oferi timp
13. (08:24) Restabilirea rolurilor în cuplu
14. (07:02) Cuplul după apariția copilului
15. (06:44) Corpul meu imediat după naștere
16. (07:17) Când o să încap în blugii mei preferați?
17. (05:54) Burta – sânii – linea nigra (Click aici să vezi tot episodul)
18. (04:38) Părul – masca gravidei
19. (05:26) Vergeturile – vezica – hemoroizii
20. (07:00) Somnul mamei după naștere
21. (10:13) Viața sexuală după naștere
22. (11:09) De la working woman la stay at home mom
23. (06:58) Bebe bun venit. Prieteni, bun rămas 🙂
24. (17:39) Relația cu bunicii
25. (11:00) Fii un părinte informat
26. (10:48) Viața socială alături de copii
27. (13:10) Întoarcerea la birou
28. (03:50) Cuvânt de încheiere

Modulul 5: Urgențe pediatrice

Afli de la medicul pediatru Diana Goran, cum să acorzi primul ajutor în cazul unor diferite accidente, de la arsuri pana la înecul cu mâncare. Diana vorbește și despre multele boli și afecțiuni frecvent întâlnite la bebeluși și cum să le abordezi. Îți va povesti ce ai de făcut atunci când bebelușul tău înfruntă febra, marele stres al mamelor în primul an după naștere.

Vei fi o mama informată, pregătită și pentru situații medicale neplăcute, care pot apărea oricând și oricui. Ceea ce primești în acest modul chiar poate face diferența dintre viață și moarte, în situațiile de urgență. Din nou, video-urile vin cu demonstrații pe care le poți urmări împreună cu partenerul tău sau cu persoana care te ajută la îngrijirea bebelușului ori de cate ori doriți.

Disclaimer: Acest modul nu ține locul vizitelor bebelușului la pediatru.

Vezi lista episoadelor

01. (07:35) Cum recunoaștem o urgență
02. (07:06) Când sunăm la Salvare? (Click aici să vezi tot episodul)
03. (08:32) Arsurile
04. (12:00) Prim ajutor în caz de înec
05. (07:51) Căzături – Traumatisme
06. (05:31) Sângerări
07. (08:12) Prim ajutor în caz de înghițit substanțe străine
08. (07:47) Mușcăturile
09. (06:40) Corp străin în ochi
10. (06:44) Reacție anafilactică
11. (08:56) Febra nu e inamicul public
12. (06:16) Despre roșul și puroiul în gât
13. (06:59) Erupții cutanate și alte bube
14. (06:31) Atacul diverselor insecte
15. (04:24) Au! Mă doare urechea (Click aici să vezi tot episodul)
16. (06:50) Despre tuse în general
17. (05:28) Când bate inima prea repede
18. (04:29) Durerea în piept la copii
19. (08:05) Vărsăturile
20. (05:59) Diaree acută
21. (09:25) Alergia la proteinele laptelui de vacă
22. (07:04) Au! Mă doare burta
23. (07:58) Paraziții intestinali
24. (06:49) Urina tulbure
25. (05:50) Fimoza și decalotarea
26. (07:44) Convulsiile
27. (06:38) Copilul moale
28. (07:37) Copilul agitat
29. (09:09) Tableta și televizorul
30. (03:00) Încheiere

Modulul 6: Somnul bebelușului

Modulul despre “Somnul bebelușului” te ajută să înțelegi prin ce trece creierul și organismul micuțului tău atunci când doarme, care sunt modalitățile prin care îl poți adormi mai ușor și cum recunoști semnele prin care îți arată subtil ca îi este somn. Afli ce stimuli să eviți înainte de culcare pentru a face trecerea spre un somn lin, care ar fi cea mai buna atmosferă din camera de somn și de câte ore de somn are nevoie bebelușul tău pentru a se dezvolta sănătos. Toate acestea și multe alte informații utile te așteaptă în cele 25 de video-uri.

Vezi lista episoadelor

01. (07:29) Cine sunt și cum a început totul
02. (06:06) Așteptări vs realitate
03. (10:06) Ritmurile circadiene
04. (08:02) Biologia somnului la copii
05. (10:45) Fazele somnului
06. (09:04) Cum și cât este normal să doarmă un bebeluș
07. (09:04) Bebelușii anilor 2000. Adaptarea la evoluție
08. (06:36) Influențatorii somnului: lumina roșie, lumina albastră, temperatura (Click aici să vezi tot episodul)
09. (12:39) Cosleeping. Bedsharing. Camera lui.
10. (13:39) Recrearea mediului din pântec
11. (07:50) Moduri în care adormim bebelușii
12. (08:57) Sindromul morții subite la sugari
13. (06:08) Somnurile de zi – de câte ori și la ce vârste
14. (08:58) Semnele somnului la bebeluși
15. (08:29) Regula celor 90 de minute (Click aici să vezi tot episodul)
16. (09:36) Sleep training
17. (09:28) Rutina somnului
18. (04:56) Somnul și laptele matern sau laptele praf
19. (07:34) Evită acești stimuli înainte de culcare
20. (08:20) Alți 5 stimuli care pot influența somnul
21. (14:55) Wonderweeks 1
22. (11:41) Wonderweeks 2
23. (07:13) Somnul mamei după naștere
24. (04:09) Probleme ale somnului bebelușului
25. (03:34) Rămas bun

Modulul 7: Diversificarea

Modulul despre Diversificare poate fi prietenul și sprijinul tău în a începe alimentarea bebelușului tău la timp, într-un mod corect, actual și sănătos și mai ales fără stres. Multe din problemele de alimentatie ale copiilor între 2 și 10 ani vin din cauza unor erori în perioada diversificării. Vei putea să eviți aceste erori dar și presiunea celor din jur care de multe ori împiedică mamele să ia deciziile corecte și sănătoase pentru copiii lor.

Vezi lista episoadelor

01. (06:02) Despre Diana Goran
02. (09:34) Hrana corectă a mamei în sarcină
03. (09:01) Alimente și băuturi în sarcină
04. (10:41) Alimentație la cerere vs program de mese
05. (06:03) Apă, ceai sau suc de fructe
06. (11:20) Obiective pe termen lung
07. (09:36) Momentul începerii diversificării (Click aici să vezi tot episodul)
08. (08:34) Pregătirea pentru diversificare
09. (09:56) Relaxare și atmosfera la masă
10. (07:58) BLW vs diversificarea clasică
11. (08:53) Schema diversificării
12. (09:40) Cum arată mesele alături de alăptare
13. (07:09) Mesele alături de lapte praf
14. (07:19) Lichidele și rolul lor
15. (06:34) Produsele cu risc de înec mare
16. (10:18) Zahărul și iodul în alimentație
17. (08:07) Îl forțez să mănânce?
18. (08:35) Cum putem crește imunitatea (Click aici să vezi tot episodul)
19. (10:07) Alergii și intoleranțe alimentare
20. (05:02) Rețete simple pentru micul dejun
21. (06:41) Rețete simple pentru prânz
22. (04:15) Rețete simple pentru cină
23. (06:47) Farfuria ideală după 1 an
24. (08:44) Ce mâncăm pe drum și în vacanță
25. (07:35) Ce mâncare luăm în parc
26. (02:58) Rămas bun

Accesează programul

Prin Sistemul Național de Sprijin pentru mame BebeBunVenit, Programul video BebeBunVenit a fost accesibilizat la 149 de lei, cu 96% mai puțin față de prețul de 2400 de lei cu care era comercializat anterior de o editură online. Poți vizualiza cele 210 episoade ori de câte ori dorești vreme de doi ani de la achiziție.

Suma cu care achiziționezi Programul video BebeBunVenit contribuie la:

Susținerea platformei BebeBunVenit, promovarea și dezvoltarea continuă a acesteia astfel încât programul să poată fi accesat la cost mic și să ajungă la cât mai multe mame din România.

Susținerea Caravanei BebeBunVenit – echipa LaPrimulBebe merge în cele mai sărace județe din România unde organizează întâlniri cu gravidele pentru a urmări proiecții video educaționale adaptate vieții și înțelegerii lor, la finalul cărora primesc pachete cu haine de iarnă pentru bebeluși și produse de igienă. În anul 2021 Caravana BebeBunVenit ajunge în județul Călărași un pol al sărăciei din România, județ în care până nu demult mureau cei mai mulți bebeluși din Uniunea Europeană.

Ce trebuie să faci ca să accesezi

Programul video BebeBunVenit

Dă click pe suma cu care alegi să susții Sistemul Național de Sprijin pentru Mame BebeBunVenit cu scopul de a preveni și micșora panicile și anxietățile severe ale primelor luni alături de bebeluși, și totodată de a scădea rata mortalității infantile din țara noastră, cea mai mare rată din Uniunea Europeană. În România, 3 mame își îngroapă bebelușul în fiecare zi.

Dă un bun venit bebelușului tău în această lume și în același timp oferă un bun venit și unui bebeluș mai puțin norocos. 

Selectează pachetul

Basic

169 lei

Acces în Programul Video BebeBunVenit timp de doi ani de la achiziție

Contribui la Pachetul BebeBunVenit cu haine de iarnă și produse de igienă oferit unei mame dintr-o zonă defavorizată în cadrul Caravanei BebeBunVenit

Protector

369 lei

Acces în Programul Video BebeBunVenit timp de doi ani de la achiziție

Contribui la Pachetul BebeBunVenit cu haine de iarnă și produse de igienă oferit unei mame dintr-o zonă defavorizată în cadrul Caravanei BebeBunVenit

De ce să accesez Programul BebeBunVenit?

Probabil urmează să naști sau tocmai ai născut

Tu și partenerul tău nu știți sigur ce aveți de făcut pentru că nimeni nu v-a povestit concret și în detaliu, lucrurile pe care orice părinte ar avea nevoie sa le cunoască.

Probabil începi să alergi de la un curs la altul pentru a afla informații, lucru ce te frustrează mai ales pentru ca odată ce înaintezi în sarcină deplasarea poate fi dificilă, iar după ce ai născut vreme pentru așa ceva nu prea mai există.

Imaginează-ți cum ar fi să ai la tine acasă un manual complet al bebelușului, structurat și ușor accesibil în care să găsești răspunsuri la toate întrebările și grijile tale legate de momentul nașterii și după.

Un manual complet, structurat și ușor accesibil

Știi exact care sunt pașii nașterii și poți lua împreună cu echipa medicală cele mai bune decizii pentru tine și pentru bebe. Știi ce sa faci când bebelușul tău plânge fără oprire, știi cum să îi liniștești colicii, știi exact cum să alăptezi fără dureri și cum să îți ajuți bebelușul să crească în greutate și să primească cei mai buni anticorpi. Știi de asemenea ce să faci când bebelușul tău are febră, cum să îl adormi la timp și cu ce sa începi diversificarea. Cunoști pașii pe care să îi urmezi dacă copilul tău a înghițit o bucățică de mâncare mai mare și s-a înecat și da, ai o șansă reală să nu intri în panică și să faci diferența dintre viață și moarte.

Toate acestea și multe altele, într-un program complet la tine acasă.

În plus, prin accesarea Programului BebeBunVenit, sprijini informațional și emoțional o mamă care nu are acces la tehnologie, dintr-o zonă săracă a țării, prin Cravana BebeBunVenit.

În plus, ai șansa să contribui la o țară cu mame mai puțin obosite și stresate

Prin accesarea Programului video BebeBunVenit, susții Campania BebeBunVenit – mai multe mame vor putea avea acces la programul video și în plus sprijini informațional și emoțional și o mamă care nu are acces la tehnologie, dintr-o zonă săracă a țării, prin Caravana BebeBunVenit.

Echipa LaPrimulBebe merge în cele mai sărace județe din România unde organizează întâlniri cu gravidele pentru a urmări proiecții video educaționale adaptate vieții și înțelegerii lor, la finalul cărora primesc pachete cu haine de iarnă pentru bebeluși și produse de igienă.

În anul 2020 Caravana BebeBunVenit ajunge în județul Călărași, un pol al sărăciei din România, județ în care până nu demult mureau cei mai mulți bebeluși din Uniunea Europeană.

Totul începe cu o mamă

Atunci când spunem la evenimentele LaPrimulBebe că ”totul începe cu o mamă” chiar credem asta. Starea mamei influențează direct starea și dezvoltarea emoțională a bebelușului ei. Pentru o viitoare societate sănătoasă este nevoie de un sistem de sprijin care să înțeleagă și să onoreze nevoile mamelor, în cea mai dificilă perioadă a vieții lor, de tranziție către rolul de mamă.

Împreună, puțin câte puțin, contribuim la o țară de mame sănătoase, mai puțin obosite și sperăm mai fericite.

Ce-ți rămâne de făcut acum este să dai click pe butonul de mai jos.

Dă un bun venit beblușului tău în această lume

și în același timp

oferă un bun venit și unui bebeluș mai puțin norocos.

Ne vedem în program!

Fiindcă noi considerăm că orice mamă din România are dreptul la informare, pentru mamele care nu obțin venituri și ne trimit certificatul fiscal la [email protected] oferim acces gratuit în Programul video BebeBunVenit.

Partener principal și promotor

Susținător