Întrebări frecvente


null
Ce este proiectul Bebe Bun Venit?

Primul program online din România dedicat proaspetelor mame. 

Dezvoltat de Asociația La Primul Bebe, Bebe Bun Venit este un program video ce oferă o metodă simplă care să rezolve majoritatea problemelor cu care se confruntă o mamă după naștere. Are rolul de a ajuta mamele să prevină și să micșoreze stresul și panicile primelor luni alături de bebelușii lor.

Într-o lume în care suntem bombardate cu conținut, acest program complet îți oferă informații din partea unor specialiști care, la rândul lor, te înțeleg perfect pentru că și ele sunt mame.

Programul video oferă structurat, tot ce are nevoie să știe o mamă despre NAȘTERE, ALĂPTARE, ÎNGRIJIREA BEBELUȘULUI, VIAȚA MAMEI DUPĂ NAȘTERE, URGENȚE PEDIATRICE, SOMN, DIVERSIFICARE. Pentru că informația concretă, corectă și adaptată anilor în care trăim înseamnă întotdeauna liniște.

Aceste 7 module sunt desfășurate în 210 de episoade scurte, cuprinse intre 5 si 10 minute, ce însumează 25 de ore de material video. 

Creat pe parcursul a doi ani împreună cu o echipă de specialiști a unei edituri online, a fost marketat la prețul de 1200 lei. Scopul Asociației însă este ca această informație valoroasă să ajungă la cât mai multe mame din România, așa că prin Proiectul Bebe Bun Venit mamele pot accesa acest program printr-o donație minimă de 130 de lei.

O parte din această donație este direcționată către Pachetul Bebe Bun Venit care ajunge la mamele din medii defavorizate, a caror principala nevoie este de a avea lucruri care stau la baza creșterii unui bebeluș.

Estimăm că în următorul an programul video va impacta peste 10.000 de mame din România.


null
Cine este Asociatia La Primul Bebe?

Asociația LaPrimulBebe va deveni la nivel național, până în anul 2027, un punct de referință de mare încredere pentru gravidele și proaspetele mame ale țării și își propune să impacteze pozitiv viața a peste 1.000.000 de copii.

Va deveni cea mai relevantă comunitate de mame educate din România, o comunitate ce va avea puterea să schimbe statutul mamei la nivel de țară și, în același timp, să sprijine crearea unui mai mare echilibru în familiile de părinți aflați la început de drum.

”“LaPrimulBebe” a luat naștere odată cu crearea unui grup de Facebook în care au fost adăugate 10 proaspete mame, prietenele mele. Am creat acest grup când bebelușul meu avea 3 luni. După perioada grea de început am simțit nevoia să vorbesc cu alte mame, să aflu experiențe similare sau diferite, să am acces la informații rapid și mai ales să nu mă simt singură în această călătorie frumoasă dar teribil de grea, cea de a fi părinte. Nu mi-am imaginat câte persoane minunate am să întâlnesc virtual, câte lucruri utile am să învăț și câte acțiuni o să fac împreună cu mame pe care nu le-am văzut niciodată, mame educate de la care am putut să învăț.

Grupul acesta m-a salvat, într-o perioadă a vieții mele, în care aveam cea mai mare nevoie să văd că și alte mame trec prin trăirile, spaimele și emoțiile mele. La orice oră din zi și din noapte, dacă aveam nevoie de un sfat, primeam imediat zeci de răspunsuri. De mare ajutor!

Așa s-au născut prietenii virtuale și oameni pe care puteam conta deși nu îi văzusem niciodată. Din dorința de a le cunoaște am început să organizez evenimente de socializare pentru mamele din comunitate, apoi evenimente tematice, apoi umăr lângă umăr am început să sprijinim diverse cazuri greu încercate, reușind să strângem fonduri importante.

De la acest grup la înființarea unui ONG cu ajutorul căruia să sprijinim mamele românce care își doresc să se dezvolte ca părinți și ca oameni a fost doar un pas. Ne dorim ca informațiile esențiale despre importanța alăptării, importanța și gratuitatea controalelor pe perioada sarcinii, vaccinurile, diversificarea să ajungă argumentate și convingătoare în casele acestora.

Astăzi suntem prezente în peste 20 orașe în care avem comunități cu peste 120.000 de membre active.

Acesta este modul prin care simt că pot sa dau ceva bun înapoi oamenilor al căror ajutor m-a ridicat când nu credeam că pot să o fac singură.”

 

Atena Boca, mamă


null
De ce cursul video Bebe Bun Venit poate fi accesat cu o donație minimă de 130 de lei?

Scopul Asociației La Primul Bebe este ca informația valoroasă a cursului video să ajungă la cât mai multe mame din România, așa că prin Proiectul Bebe Bun Venit mamele pot accesa acest program printr-o donație minimă de 130 de lei

O parte din această donație este direcționată către Pachetul Bebe Bun Venit care ajunge la mamele din medii defavorizate, a caror principala nevoie este de a avea lucruri care stau la baza creșterii unui bebeluș.

Estimăm că în următorul an programul video va impacta peste 10.000 de mame din România.


null
Ce este Pachetul Bebe Bun Venit și unde va ajunge?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam sollicitudin orci nec convallis porttitor. Praesent interdum malesuada velit sed tristique. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Aliquam erat volutpat. Maecenas interdum dolor ornare lacus pharetra feugiat. Nam tellus ipsum, facilisis at commodo id, rhoncus vitae enim. In interdum euismod elementum. Nullam sed aliquet magna.

Maecenas in metus tempus, vehicula lacus eget, eleifend augue. Nam in ornare lacus, nec condimentum tellus. Sed faucibus elementum leo vitae mattis. Aenean vitae sodales elit. Integer rhoncus massa eget quam egestas ultrices. Nam viverra efficitur dolor nec vehicula. Vestibulum et sapien eu neque maximus maximus vitae non eros. Integer ut pellentesque ante. Morbi ornare non lorem nec pellentesque. Donec viverra nibh dolor, finibus tincidunt tortor vulputate vitae.


null
Cum pot lua legătura cu echipa Bebe Bun Venit?

Ne poți scrie la adresa de e-mail [email protected] sau prin completarea formularului de contact.